Hulp gezocht Boni Actie 31 oktober as.

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien weten is de Boni-actie volop aan de gang. Iedereen die bij de Boni boodschappen doet krijgt, bij elke tien euro, een muntje. Deze kun je vervolgens deponeren in één van de buizen welke een sportvereniging vertegenwoordigen. Natuurlijk gaan we ervan uit dat jullie alle munten in de koker van AFAS LEOS gooien! Aan het einde van de actie wordt er een bedrag verdeeld onder de verenigingen. Wie de meeste muntjes heeft krijgt het hoogste bedrag, wie de minsten muntjes heeft krijgt het laagste bedrag.

Tijdens de laatste tussenstand is gebleken dat AFAS LEOS onderaan bungelt. Daar moeten wij natuurlijk verandering in brengen! Eén van de manieren waarop we dat kunnen doen is door op zaterdag 31 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur alle klanten over te halen hun muntjes in onze koker te gooien. Om hier een fantastische dag van te maken én een inhaalslag te plegen zijn wij op zoek naar:

  • Creatievelingen die leuke ideeën hebben over hoe we deze dag kunnen invullen
  • Enthousiaste jongens en meiden die zaterdag 31 oktober willen helpen
  • Een aantal leden van 18+ of ouders die de jongere leden willen begeleiden

Met het geld dat wij verdienen met de Boni-actie kunnen wij leuke dingen doen. Vorige jaar is daar bijvoorbeeld een deel van het Jeugdkamp mee bekostigd. Het is dus in ieders belang om deze actie tot een succes te maken!

Aanmelden kan bij Jitske Tuk en Jan Jansen via activiteiten@afasleos.nl. Kun je niet de hele dag? Geef dan aan welke tijden je wel kan helpen. Alle hulp is welkom! Houdt er in ieder geval rekening mee dat je 31 oktober in een sportieve outfit, inclusief wedstrijdshirt, bij de Boni staat.

Wij rekenen op jullie!

Jitske Tuk en Jan Jansen
namens de Activiteiten Commissie

boni_sponsoractie_630X300