THE AFAS-LEOS BEACH CHALLENGE

>>> THE AFAS-LEOS BEACH CHALLENGE <<< 

 

 

Beachfonds

Zoals jullie in een eerdere mail hebben kunnen lezen hebben we een Beachfonds in het leven geroepen om de beachvelden mogelijk te maken. Hoewel we subsidie hebben gekregen voor de aanleg van het zand, hebben we als vereniging behoorlijk moeten investeren in materialen. Deze kosten lopen op tot bijna €3000. We hebben gelukkig een mooie bijdrage van €1000 gekregen van het Platform Sport en Bewegen Leusden. Dit betekent dat we nog een bedrag van €2000 nodig hebben om alle kosten te dekken. De eerste bedragen vanuit de seniorenteams druppelen al binnen, maar we zijn er nog lang niet.  

Update 31-5

Begin april hebben we een oproep gedaan om geld in te zamelen voor de aanschaf van de beachvolleybal materialen via de AFAS-LEOS BeachChallenge. Tot op heden heeft dat zo’n €500,- opgebracht. Andere leden hebben ook acties opgezet om geld bijeen te brengen of zelf een bijdrage overgemaakt of de contributie gedoneerd aan het Beachfonds. Dank daarvoor!

Wil je een bedrag sponsoren of het bedrag van je ludieke actie overmaken, dan kan dit op  rekeningnummer NL47 SNSB 0950 9780 00 t.n.v. Leos onder vermelding van BEACHFONDS, je naam  en team! 

Zoals aangekondigd zou degene met de hoogste opbrengst beloond worden met een goedgevulde strandtas. Dian Rittersma uit JC1 (zie bijgevoegde foto) is de kanjer, die maar liefst €78,50 heeft binnengebracht met het verkopen van eigengemaakte cupcakes. Ze is daarmee de winnaar geworden van de strandtas. Gefeliciteerd!

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€3.000€3.900130%