THE AFAS-LEOS BEACH CHALLENGE

>>> THE AFAS-LEOS BEACH CHALLENGE <<< 

We dagen je uit om tot 15 april zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het BEACHFONDS. Dit kan  door een ludieke actie op poten te zetten, bijvoorbeeld het ophalen van lege flessen, heitje voor een  karweitje of koekjes bakken en verkopen. Ook aanbrengen van nieuwe sponsoren is meer dan  welkom.  

Wil je een bedrag sponsoren of het bedrag van je ludieke actie overmaken, dan kan dit op  rekeningnummer NL47 SNSB 0950 9780 00 t.n.v. Leos onder vermelding van BEACHFONDS, je naam  en team! 

De drie personen, die het meeste geld hebben ingezameld, krijgen als dank een goed gevulde  strandtas. Uiteraard is het wel belangrijk dat  bij alle acties de coronamaatregelen worden nageleefd.

Beachfonds

Zoals jullie in een eerdere mail hebben kunnen lezen hebben we een beachfonds in het leven geroepen om de beachvelden mogelijk te maken. Hoewel we subsidie hebben gekregen voor de aanleg van het zand, hebben we als vereniging behoorlijk moeten investeren in materialen. Deze kosten lopen op tot bijna €3000. We hebben gelukkig een mooie bijdrage van €1000 euro gekregen van het Platform Sport en Bewegen Leusden. Dit betekent dat we nog een bedrag van €2000 nodig hebben om alle kosten te dekken. De eerste bedragen vanuit de seniorenteams druppelen al binnen, maar we zijn er nog lang niet.  

 

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€3.000€1.45048%