Heren 1

AFAS-Leos HS1 – KDK A.G.A.V.S.

De Heren 1 had vandaag zaaldienst. Voor de wedstrijd stonden zes spelers van het beste team van Leusden nog langs de lijn als scheidsrechter of coach. De heren van A.G.A.V.S waren op tijd en waren al begonnen met warmlopen. Daarna kon het warmspelen beginnen en werden de eerste ballen van AFAS-Leos gespeeld. Dat Leos nog fris was, was goed te merken in de eerste set. De mannen uit Leusden kwamen al snel op voorsprong met Ronald en Niek als de gevaarlijkste aanvallers. Met hoge servicedruk, goede passes en enorme support vanaf de tribune speelde Leos de eerste set uit: 25-14....
Verder lezen

AFAS-Leos HS1 – Sovoco HS3

Na een lange periode zonder volleybal heeft AFAS-Leos H1 afgelopen vrijdag weer een wedstrijd mogen spelen tegen Sovoco. Iedere set opnieuw was het knokken, maar ze zijn er helaas niet in geslaagd een set te veroveren. Corona maakte het lastig een goeie opstelling te maken, maar doordat de coach William van Zandbrink in viel heeft H1 alsnog een leuke wedstrijd gespeeld.Wegens een coronabesmetting kon de befaamde spelverdeler Youri Bresser niet bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het team hoopt dat hij er snel weer bij is!

WanneerWedstrijdenLocatieNavigatie
Er staan geen wedstrijden op de planning.

Uitslagen

DatumWedstrijdenResultatenSets
12 April 21:15Switch Hooglanderveen HS 2 - AFAS-LEOS HS 13-121-25, 25-22, 25-23, 25-18
29 March 21:30Tovo HS 3 - AFAS-LEOS HS 14-025-22, 25-15, 25-17, 25-22
23 March 18:00Voleem HS 3 - AFAS-LEOS HS 13-125-16, 21-25, 25-21, 25-19
15 March 21:45AFAS-LEOS HS 1 - Wilhelmina HS 24-025-10, 25-21, 25-15, 25-21
08 March 21:15AVV Keistad HS 5 - AFAS-LEOS HS 14-025-22, 25-23, 25-21, 25-15
02 February 21:45AFAS-LEOS HS 1 - VC Allvo HS 44-025-16, 25-18, 25-18, 25-16