Beachvolleybaltoernooi in hartje Amersfoort op donderdag 27 april 2017

Op een prachtige locatie in het hartje van Amersfoort – het Lieve Vrouwekerkhof  – vindt op Koningsdag  donderdag 27 april 2017 voor de 5e -én tevens laatste- keer het beachvolleybaltoernooi “King & Queen of the Beach” plaats. Dit beachvolleybaltoernooi, als de start van het beachseizoen, is een initiatief van de Amersfoortse Oranjevereniging i.s.m. de volleybalverenigingen AVV Keistad en Switch Hooglanderveen. Gelet op de voorgaande edities belooft het weer een mooi volleybalfeest te worden: “knallen met ballen”, een sportieve strijd tussen de teams op de verschillende nivo’s, terwijl het publiek kan genieten op een van de omringende terrassen. Wel duimen op beter weer dan vorig jaar!

We nodigen alle volleyballers uit Amersfoort en omliggende regio wederom uit om zich met een team van maximaal 4 personen in te schrijven.

Niveau

Tijdens dit 3×3 beachvolleybaltoernooi strijden teams om de winst. Zowel de dames als de heren kunnen kiezen op welk niveau ze de strijd aangaan: laag, midden of hoog.

Programma

Er wordt op 27 april gespeeld in zes poules. Iedere poule bestaat uit vier teams. Je speelt als team drie wedstrijden in maximaal twee uur, waarbij er drie speelblokken worden gehanteerd: van 11.00 uur tot 13.00 uur, van 13.00 uur tot 15.00 uur en van 15.00 uur tot 17.00 uur.  Het niveau bepaalt in welk speelblok je wordt ingedeeld.

Kosten

Deelname per team bedraagt €15. Een team bestaat uit maximaal vier personen. Pas na de bevestiging van de deelname moeten deze kosten worden afgerekend.

Inschrijven

Het inschrijfformulier voor King & Queen of the Beach is te vinden op https://goo.gl/forms/kLkpbhsvI4psTnp53 (ook de vinden via de websites van de beide volleybalverenigingen). Vol = vol, dus wees er snel bij. Voorafgaand aan het toernooi, doch uiterlijk in de week voor aan het toernooi ontvangt het team per e-mail een bericht op welk moment het mag spelen.

 

Meer informatie vind je op  de websites van de organiserende volleybalverenigingen www.avvkeistad.nl  en www.switchvolleybal.nlVragen of opmerkingen? Mail naar beachvolley033@gmail.com