Beachvolleybaltoernooi Twizst 19-24 juni

Beste Volleybalvereniging,

Van 19 – 24 juni organiseren wij in samenwerking met Volleybalvereniging Unicornus een complete Beachweek met diverse Beachvolleybaltoernooien. Het hele parkeerterein van Twizst in Bunschoten-Spakenburg wordt omgetoverd tot een waar strand; een uitermate sportief en gezellig toernooi ook voor jullie leden! Wat voor toernooien zijn er?

• Donderdag 22 juni: Twizst Beachvolley, 2e klasse en hoger: Iedereen die 2e klasse of hoger speelt kan deelnemen aan dit toernooi. Je kunt een dames-, heren- of mixteam maken. De finales vinden op vrijdag 23 juni plaats, gelijk met het toernooi heren prestatief.
• Vrijdag 23 juni: Twizst Beachvolley, heren Prestatief: Dit toernooi is echt gericht op de heren hoog, promotieklasse en hoger. Tevens wordt er op vrijdag de finale van het donderdagtoernooi gespeeld.
• Zaterdag 24 juni: Twizst BFVC-Beachvolleybaltoernooi: Kom met mensen uit je buurt, vrienden, familie of collega’s meedoen en ga de strijd aan voor het beste recreatieve volleybalteam van 2017. DUS OOK VOOR NIET VOLLEYBALLERS! Start: va. 16 uur

JE KUNT JE NOG 1 WEEK INSCHRIJVEN!!!!!
Meer info, klik hier!!
Download het inschrijfformulier en stuur die naar info@twizst t.a.v. Lisanne Hoolwerf
In de bijlage ook de flyer. Zouden jullie die wellicht op jullie website willen plaatsen en willen verspreiden onder jullie leden? Het lijkt ons heel erg leuk als er ook teams van jullie club aanwezig zijn. We gaan er weer een sportief en leuk toernooi van maken! Hopelijk tot dan!

Indien er nog vragen zijn, hoor ik deze ook graag!

Met vriendelijke groeten,
ook namens Volleybalvereniging Unicornus,

Lisanne Hoolwerf

Twizst
De Kronkels 12a
3752 LM Bunschoten
033-2994010

Twitter: @twizsts
Facebook: Twizsts
horeca@twizst.nl
www.twizst.nl