Heb jij je al opgegeven voor Delicious Dishes?

Hallo Leden,
Even een herinnering.
Heb jij jezelf al opgegeven?

Nee ? voor uit dan doen met het geld wat hier voor krijgen kunnen we weer leuke dingen doen

Op 1,2 en 3 september is het weer tijd voor openlucht foodfestival Delicious Dishes; drie dagen lang genieten van lekkere verse maaltijden, heerlijke drankjes en een hoop gezelligheid. En net als vorig jaar is de organisatie op zoek naar vrijwilligers die het evenement mede mogelijk maken. Vorig jaar heeft Afas Leos een hoop vrijwilligers geleverd, waar de vereniging een mooi bedrag voor heeft gekregen. Met dit bedrag is onder andere een gedeelte van het jeugdkamp betaald. Ook dit jaar heeft de organisatie Afas Leos gevraagd om vrijwilligers te regelen voor Delicious Dishes, wederom voor een mooi bedrag.
Kan jij (samen met één van je familieleden of vrienden) helpen op 1,2 of 3 september? Geef je dan nu op via activiteiten@afasleos.nl!

Voor eten en drinken wordt gezorgd, de gezelligheid moet je zelf meenemen. Details weten wij op dit moment nog niet, daar komen we z.s.m. op terug.

Met het geld dat Afas Leos ontvangt voor het leveren van de vrijwilligers worden dingen gedaan die de club ten goede komen. Natuurlijk willen we weer een leuke activiteit organiseren voor alle leden.

Iedereen vanaf de A Jeugd mag zich opgeven om een (dagdeel) te komen helpen. Zelfs als je maar één of twee uurtjes zou kunnen, kun je de vereniging al geweldig helpen. Misschien is het voor de jeugd ook interessant om te weten dat de uren die jij helpt bij Delicious Dishes kunnen meetellen als maatschappelijke stage. Dat is nog eens twee vliegen in een klap slaan!

Kortom: Wil jij de verengingen helpen geld te verdienen én wil jij genieten van lekker eten/drinken/gezelligheid tijdens Delicious Dishes in Leusden? Geef je dan nu op als vrijwilliger bij activiteiten@afasleos.nl
.