Smartphonehoesjes.nl tekent voor 3 jaar sponsorovereenkomst!

Afgelopen maandag tekende smartphonehoesjes.nl en AFASLEOS een sponsorovereenkomst voor de duur van 3 jaar. Als vereniging zijn we blij en trots dat we weer een mooi Leusdens bedrijf aan onze volleybalvereniging kunnen binden.

Over Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl got you covered!

Smartphonehoesjes.nl is dé plek voor al je telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. In het brede assortiment van 45.000 producten vind je ongetwijfeld een product dat bij je past! Een tevreden klant is waar alles om draait: goede service, betrouwbaarheid en voordeel staat bij Smartphonehoesjes.nl hoog in het vaandel. 

Het bedrijf is in 2011 opgericht door Martijn Hooft uit Leusden vanuit zijn zolderkamer. Al snel sluiten broers Marcel & Stefan zich aan. Samen gaan ze het digitale avontuur aan. Een tijdje later komen er naast telefoonhoesjes ook accessoires bij. Van kabeltjes en screenprotectors tot powerbanks en headphones. Een paar jaar later is het ook mogelijk om hoesjes te laten bedrukken en zelf te ontwerpen. In 2017 lanceert Smartphonehoesjes hun Duitse webshop. In 2018 verwelkomden zij de 2 miljoenste klant. In 2020 besloten ze hun webshop ook uit te breiden naar Oostenrijk en Frankrijk. What’s next? Smartphonehoesjes is elke dag op zoek naar mooie en innovatieve producten, net zolang totdat ze de oplossing hebben gevonden voor jouw toestel.