AFAS-Leos DS1- Irene DS 3

Pats boem kledder

1-2-3-4-5-6-7 compleet, oh nee toch niet. Sas en Margreet moesten zich nog aanmelden. Ja Wieke is er niet, dus dan gaat het mis.

Helaas Inez en Friso ook niet van te partij, dus met zijn achte en versterking van Meander begonnen we aan de wedstrijd.

Pats, een balletje hier. Boem een knal daar. Ja een sterke start aan de eerste set. Afas Leos nam de voorsprong, maar ook de dames van Irene waren goed gestart. Helaas voor leos hadden de dames van Irene een sterke libero en kwam er heel veel terug. Uiteindelijk trok leos ah kortste eind en werd de eerste set verloren met 22-25. De 2e set liet hetzelfde beeld zien, ook die set werd met 22-25 verloren. De 3e set was Irene het totaal kwijt en galoppeerde leos naar een overwinning deze set werd met 25-14 gewonnen.
De 4e set waren we Wieke kwijt, had die zich eigenlijk wel afgemeld? Dit (of andere dingen) gaat toch in je koppie zitten. Maar de setstand weten we niet meer. We focussen ons nu maar op belangrijke taken: zorgen dat Irene zich wel afmeld.